pro M

pro M

Anotace: Jsou chyby,které člověk nikdy nenapraví...

Smutno je mi po Tobě..,často vzpomínám..
chybí mi to Tvoje...Mám Tě rád...
Kdyby tak šel vrátit čas..,všechno by bylo jiný..
tak tu sedím a říkám si..proč je ten život tak divný..
Proč mi bere lidi,které mám ráda...
proč mi furt ukazuje záda...
Znamenal jsi pro mě strašně moc..
a ted se ptám jen sama sebe proč...??

Proč jsem Tě nechala odejít..bez rozloučení...,
bez pohlazení...,bez obejmutí...
Co bych za to teď dala...
Schovaná v ulitě..doufajíc,že nemoc překonáš..
Bála jsem se ,že uvidíš jak moc mě to bolí...
a to já nerada..však víš....
Chránila jsem sama sebe před bolestí...
ale Tvoji bolest jsem zmírnit nedokázala...
Chtěli jsme oba..být spolu..,ale strach byl větší...
Strach vidět se a vědět,že je to možná naposledy co se vidíme??Co bychom teď za to dali.....
A tak nezbývá než doufat,že jednou.,jednou se snad konečně potkáme...Jen už to nebude na tomto světě...
Autor bolava.dusicka, 23.10.2008
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, BARBYE, Zdenek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím ve šťastné konce lásky naplnění:)Moc ti přeji krásnou a hlubokou lásku:)Tak snad...Ilona

28.02.2010 22:43:00 | ilona

Moc smutné,ale pěkné.Věřím,že se potkáte,i já mám takové přání..

23.11.2008 18:38:00 | BARBYE

..jo-život,ten nám dává zabrat..

23.10.2008 21:57:00 | Tacca

Doufej,že bude..pěkná,slyším v ní srdce bít.

23.10.2008 21:22:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí