smutek..

smutek..

Anotace: nic básnického..psal jsem pocity..:(

Myslet není dobré,
Věřit je to správné,
Přiznat chybu,
Přidává důvěru,

…….

Vzpomínky smutné,
Tváře mokré,
Milovat někoho,
Velice vážně,

Trestné snad,
Slza červená,
Bílý chlad,
Rána bolavá,

Nepřijde,
Nezastaví spoušť,
Srab odejde,
Taková ukruť,

Jdeš asi jinam,
Proč to děláš?
Bylo a je stále krásné,
Proč se mi ztrácíš?
Cítit tě, je mojí silou,
Milovat tě, jsi mou královnou..:(
Autor March, 24.10.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pocity někdy musí ven, jináč by se clovek zbláznil---

26.10.2008 15:58:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí