Vykoupení

Vykoupení

Anotace: Mám takovou zvláštní náladu, je to snad ještě horší než deprese...Pocit, když se vám nechce ani brečet ani smát a nevíte, co to s vámi vlastně je..:( (napsána 26.10.2008)

Tak je to zas tady
ty divné pocity
co rvou ti srdce napůl
a důvodem jsi ty.

Kdy nedá se nic dělat
nechceš plakat ani se smát
a přestáváš věřit
že někdo má tě rád.

A pohled do zrcadla
do uslzených očí
té, kterou
měla bys mít ráda.

Jak zvednout hlavu
když kolem stíny tančí
a člověk mizí v davu
bez pohledu očí.

A z rádia zní
ti věčná fráze
že člověk jen sní
že poslední fáze
bude vykoupení.

Potom všechno možná
bude lepší než dřív...
Autor mauvais-ange, 26.10.2008
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Zweiblumen, zlomený a nanicovatý -__-, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten pocit asi znám..pěkná báseň

27.10.2008 20:04:00 | zlomený a nanicovatý -__-

jak já tě chápu...hodně sil a kdyby něco,napiš...

26.10.2008 23:43:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí