oblehávám sám sebe

oblehávám sám sebe

Anotace: lži lži lži

Žiji jen díky lžím
Sám sebe jimi obelhávám
Že bude ráno líp
Když večer usínám

S nadějí že svět se bude točit
A slunce na něj smát
Že už nebude pro co skočit
Že už nebudu sám.

Už nebaví mě věřit těm lžím
Snášet to každodenní zklamání
Už nám sílu dál jít
Po poušti osamění
Autor přema, 27.10.2008
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Loyda, Radek.oslov.Šafárik, Jajja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Přemo,
to já Ti poslala ten mail... Jajja, už si vzpomínáš?

14.06.2009 21:13:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí