Obrazy z minulosti

Obrazy z minulosti

Anotace: ne není to dávno..

Zas přepadá mě chvíle chmurná,
když se do minulosti vracím,
srdce umí být někdy tak věrná,
proč ho v sobě neustále ztácím?

Dny se změnily v čekání,
špinavější než prach,
vrací se doufání...
vrací se můj strach.

Co se děje, kde je,
moje naděje...

Ten pokoj je tak pustý,
a co teprve to v něm...
Všechno je najednou prázdný,
myšlenky se vrací k těm..

Obrazům minulosti, které odráží,
tvář tvojí.

A vím, že už bych na tebe myslet neměl,
ale k čemu je to platné...
je to asi můj úděl,
mít srdce nevratné.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.10.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí