Šťastně až do smrti

Šťastně až do smrti

Anotace: 16:59

Rudé oči plné slz
šeptají bolestí
a ty tvrdíš,
že bude líp.

Venku už tančí dlouhé stíny
a slunce už se ztrácí
myslíš, že ho ještě uvidíš ?

Naše slzy na rtech se nám mísí
a oba víme, že je to naposledy,
protože vědomí se už vytrácí.

Alespoň můžeme říct...
Byli jsme šťastní až do smrti.
Autor deSolAxe, 29.10.2008
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, slečna Nefertiti, BARBYE, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé zakončení.. :)

13.11.2008 23:28:00 | slečna Nefertiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí