Žiletky tvojí baletky

Žiletky tvojí baletky

Anotace: ...

Podřezané hrdlo ztichlo,
ruce svírají jen svou krev,
ve stínu se cosi mihlo,
tvému životu se krátí dech

Zastřeně kroky slyší,
bolest bodá do těla,
střepy v krvi verše píší,
tak to dívka nechtěla

Rozum jí vzalo pokušení,
chtěla zbavit se sebe,
mrtvolná bledost prý jí sluší,
za to však neuvidí nebe

Chce nadechnout se znovu,
však brání jí cosi moc,
k ďáblovi pro omluvu,
do náruče temnou noc
Autor S!muSh (004), 29.10.2008
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, *whatsoever*, Dedillope, Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc to nechápu

29.10.2008 20:42:00 | Vanilla Shake

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí