Pertoltice

Pertoltice

Anotace: Už se tam bohužel nikdy nevrátíme :(. Ale bylo to tam nejlepší.

Tam stranou od lidí
v přírodě klidné,
bylo nám spolu fajn
toť očividné...

 
Chalupa příjemná
okolo louky a lesy,
srnečky pod okny
starosti v ... kdesi.


Topení netopí
leč v posteli dobře je,
a procházka nevadí
i když trochu leje.


Byl tam pořád klid
a nic nemusely jsme řešit,
rychle to uběhlo
z toho nelze se těšit...

 
Zas je vše krásné pryč
zas spousty starostí,
zas jedna bez druhé
řešit hory blbostí.


Na návrat pomýšlím
tam zpět do Pertoltic,
právě teď si povídat
na nic nemyslet víc.


Ledničkou nechat se
zlákat k pozdní večeři,
zachumlat se do peřin
když venku se sešeří.


Teď místo školy, 
zase si o tom sním,
o tom co uteklo
příliš rychle, co vím!


Podzimní prázdniny
byly moc prima,
tady topí sic topení,
steskem však je mi zima...

 
Hlavu plnou vzpomínek
místo učení nějakého,
kéž byla bys aspoň tu
místo večera temného...

 
Stýská se mi, 
že to skončilo mě mrzí,
Pertoltická chaloupko,
snad my s Míšou vrátíme se brzy!

Autor genca, 29.10.2008
Přečteno 265x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí