Zpoveď kurtizány

Zpoveď kurtizány

Anotace: Ani nevím, co bych řekla. Tak se mi to honilo hlavou.

Nemám co nabídnout, zůstala mi jen víra,
bohužel víra v to, že víra neumírá.

Nemám co nabídnout, sem jako noční můra.
Ptám se svého okolí, já udělám cokoliv.

Nemám co bych více dala, sama sem se zaprodala,
nemám co vám více dát, můžete se klidně smát.

Vše co chcete, já vám dám, i to co já postrádám.
Mojí duši nenajdete, dávno už ji nevlastním,
stejně rozum, prachy hodí, ty se hoděj, tak co s ním.

I s tou vírou je to špatný, do krámu se nehodí,
nezaplatím, málo platný, že mám ušlechtilý cit,
a bytnej mě vyhodí, a to se mi nehodí, takže lásku prodávám...
a prodám ji třeba vám.
Autor Charm-Writer, 31.10.2008
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco zn í na mně jde, je velmi zajímavá a tahá za srdce

31.10.2008 16:39:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí