Stesk

Stesk

Anotace: Stesk

Něco svírá mojí hlavu,
co to zase může být?
Někdy nepřehlíd bys to v davu,
jindy, snaží se to skrýt.

Do očí mi vhání slzy
a přitom vítr nevane.
Snad napraví to něco,brzy,
snad to záhy přestane.

Už vím co je to za trápení
a jediný lék na něj znám.
Je to stesk, to zvláštní chvění,
které právě zažívám.

Ty jsi ten lék co hledám,
ty a tvá přítomnost
tebe nikdy za nic nedám
tebe, tvoji osobnost!
Autor Nazgulll, 02.11.2008
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéééééé, ta je nádherná :-)

14.07.2019 23:09:12 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ta je ....!

05.11.2008 18:15:00 | llimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí