Loučení...

Loučení...

Anotace: když odjížděl..

Když jsou spolu,
čas nevnímají,
jenže s loučením,
slzy přicházejí.
Vlak přijíždí,
on odchází.
Srdíčko obou puká,
vzlykot do ticha proniká.
Vlak mizí v dáli,
ona sama odchází.
Slzy z očí kanou,
jejich srdce planou.
Vzpomínky v hlavičkách běhají,
oni steskem slzejí.
Autor šášátko, 03.11.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí