Zrcadla

Zrcadla

Anotace: .....

Slzy se houpou v nekonečném odlesku tvých očí.
Kladou si otázku tolikrát položenou
Kdy všechno špatné a kruté utrepní skončí

Slzy jako nádherné perličky narazí o zem
to když se v tvých očích už neudrží a samovolně spadnou

Rozmazané linky pod očima kazí krásu tvojí tváře
zrcadla jsi považovala za strašné lháře
to nekonečný stres smutek a samota zpusobila
že v zrcadle jsi se nepoznala

zatneš všechny zuby a pevně sevřeš pěsti
Brzo příjde tvoje oprávněné štěstí
Jen přečkat mraky co se nad tebou šíří
a nenávist kolem sebe nemilosrdně výří

Však jednou budeš moci říci:" jsem štastná"
A na tohle budeš vzpomínat jako na špatný sen
opět budeš dívka tolik krásná
Jenž žije s nadšením každičký den
Autor Snilek.holka, 03.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Elko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krasne napsane...

05.03.2009 19:31:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí