Dott- Má to smysl? Neznám, nebo nevzpomínám !!!!

Dott- Má to smysl? Neznám, nebo nevzpomínám !!!!

Anotace: Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl Smysl ... Všimli jste si že když to slovo omýváte pořád dokola, tak ztratí smysl ? A to je to jediné, co má...

Děje se toho tolik.
A přesto není o čem psát
Co smíme podle vás dělat ?
Hrát si ? Smát se ? Trucovat ?
Pomáhat těm, co mají hlad ?
Dělat to stejné... tolikrát... opakovat...

Má to smysl?

Kdyby si básnička směla pohrdavě odfrknout, právě v tuto chvíli by to udělala...
Smysl... Jaký význam vlastně mám ?
Smysl... kam ho kdo zahrabal ?
Kam jsem ho já zahrabala ?... Schovala ?
Nevzpomínám...
Autor Dott, 05.11.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí