Vánoční

Vánoční

Anotace: Dneska se na mě všechno sesypalo...a nejíc na mě padla představa blížících se Vánoc...

Zas další Vánoce, já budu sama,
sama zas vstanu do chladného rána.
Sama jak každý rok ozdobím stromeček,
pod něj dám Betlém - Ježíškův domeček.
Zas přijde spoustu pěkných přání,
však žádné nezpůsobí ledu v mém srdci tání.
Pak sama zapálím na věnci svíčku,
sama si počkám na první hvězdičku.
Sama (bez Tebe) se ke stolu posadím,
v rádiu Veselé Vánoce naladím.

Snad u nás, jak v písničce, nebudou nehody
a dostaví se aspoň trochu vánoční pohody...
Autor kleopatra.sedma, 06.11.2008
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Mareritt, Markéta.., strašidýlko-střapatý, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hezke...ale boli to cist...ty vis proc

06.11.2008 21:07:00 | strašidýlko-střapatý

Moc smutný,ale krásný.

06.11.2008 20:18:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí