Proč?

Proč?

Anotace: Pořád stejná otázka, pořád stejný pocit...

Proč na mne padá stín,
proč se smutkem ráno probouzím,
proč nedokáži lhát,
proč se neumím krásán života smát.

Proč si kladu pořád tuto otázku,
city dávám v sázku,
mám to předem prohrané,
stojím tady na hraně.

Na hraně propasti a dívám se dolů,
chci padat k zemi...
zvednu oči, kdepak jsem?
Přece v nebi, tady ticho a klid
najdeš jen...
Autor meggen, 08.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí