Vojáčku v koutě

Vojáčku v koutě

Anotace: Když už není úniku a ty cítíš paniku

Jsi už zahnaný v koutě
a místa není kam bys plách
víš - ti zlí zabijou tě
tak začínáš mít strach
vojáčku

Ten kout je jako cela
kohoutek ven z ní heslo
vždyť lepší jedna střela
než elektrický křeslo
vojáčku

Vojáčku jaký to je
když musíš umřít mladej
pověz mi hošánku
co se ti honí hlavou
nejdi už do boje
vytáhni pistol a dej
ji rychle ke spánku
zmáčkni kohoutek rukou pravou

Kolena se ti třesou
srdce ti klesá níž a níž
né pomoc nedonesou
vždyť všichni padli již
vojáčku

To co si nestih říci
už nikdo neuslyší
spadneš navěky spící
a vše se náhle ztiší
vojáčku

Vojáčku jaký to je
když musíš umřít mladej
pověz mi hošánku
co se ti honí hlavou
nejdi už do boje
vytáhni pistol a dej
ji rychle ke spánku
zmáčkni kohoutek rukou pravou

Brzo si utneš svoji šňůru
vytáhni zbraň a spáchej hřích
Na nic jsou frčky na mundúru
i zlaté pecky svítící z nich

Od pasu pistol zvedáš
ztěžkla - pot z čela si střel
odvahu v sobě hledáš
stejně však zazněl výstřel
vojáčku

Vojáčku jaký to je
když musíš umřít mladej
pověz mi hošánku
co se ti honí hlavou
nejdi už do boje
vytáhni pistol a dej
ji rychle ke spánku
zmáčkni kohoutek rukou pravou
Autor Mr.George, 11.09.2005
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí