Bolavé srdíčko...

Bolavé srdíčko...

Anotace: dětství na, které se člověk snaží zapomenout, ale nejde to..

Vzpomínky zlé se vracejí,
na doby co srdíčko mé bodají.
Na dětství ošklivé,
srdíčko je stále bolavé.
V té době neměla jsem nikoho,
komu mohla povědět jsem to.
nikdo vedle mě nebyl,
otec ho málem zabil.
Já vše to viděla,
chuť do života ztratila.
Nechtěla jsem tu dál být,
ten samý život žít.
Chtěla jsem pryč, do jiného světa,
kde nění bolest, ztráta, prázdnota.
Teď když vzpomínky se vrací,
mé srdce zas krvácí,
chuť do života se vytrácí.
Každý kousek tohoto domu,
připomíná mi tu dobu.
V slzách se topím,
a zas tu sama sedím.
Nikdo nevidí bolest mou,
jak slzy kanou.
Vidím krátce tu chvíli,
bolestí praskají mi žíli.
Krev z mého těla pomalu vytéká,
duše moje daleko utíká.
Svíčka moje zhasíná,
moje tělo věčně usíná.
Autor šášátko, 10.11.2008
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta, kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc bolavé :(

10.11.2008 14:32:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí