Marnost

Marnost

Anotace: Další část cyklu "Karavana bláznů".

Motýlí křídla v Austrálii
způsobila hurikán.
Chtěla bych pravdu vyřvat
a slova polykám.

Máme všechno a vlastně nic,
jen ten slavný život v kapse
a do oken bez okenic
padá prastarý déšť.

Maličká slza maličkého chlapce
naplnila celé moře,
tak do jednoho každého z nás
naplní jednou hoře.

Máme všechno a ruce prázdné,
snad jsme nebyli stvořeni pro život,
čas jde dál a přitom vázne
a každý z nás je sám.
Autor voedor, 14.11.2008
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Psavec, Mario de Janiero, Flamy, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak vidíš, tak není..

14.11.2008 20:25:00 | Mario de Janiero

Každý jsme svým způsobem sám. Pěkné obraty, myšlenky, za to ST! působivé.

14.11.2008 19:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí