Podzim

Podzim

Anotace: Chmury, které občas přináší podzimní počasí...

Jedna kapka, druhá kapka,
depresivní počasí,
však se zase vyčasí.

Chvilku ticho, dlouhý ticho,
neví co jsi zač,
slýchám tichej pláč.

Pár měsíců, málo času,
smutek stálý,
nepochválí...

Jedna kapka, druhá kapka,
do kaluže,
plakat se může.

Chvilku ticho, dlouhý ticho,
kéž mohla bych,
navrátit smích.

Pár měsíců,málo času,
vítr kvílí,
smutek sílí...

Je tu podzim, života škola,
hlasy shora, anebo zdola,
trápení, smutná beznaděj,
ale ty se ještě nevzdávej!

Autor genca, 20.11.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí