Trojí otočení

Trojí otočení

Anotace: nepěkná rána...(napsána 20.11.2008)

Vzal jsi nůž, zabodl do srdce
a otočil třikrát tam a zpět.

A skrze jeji modré rty
dopadla k tobě slova poslední
co říkala ti?

Možná ať se tvoje duše
v pekle ztratí.
Možná, že chtěla ti
jen všechno dáti.

Víš jaké je to drama
když ztrácí se ti
pevná půda pod nohama?

Ale ty jsi jen vzal nůž
a otočil třikrát tam a zpět
jako by ti patřil celý svět.

A skrze její vychladlé rty
vyletěla duše čistá
do nicoty...
Autor mauvais-ange, 20.11.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: jatox, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle se mi vskutku líbilo:)
tip*

30.11.2008 21:06:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí