sad boy

sad boy

Anotace: ....smutnému chlapci se stýská asi nejvíc

Jak stýská se řece, když nemá vodu?
Jak stýská se horám, když roztaje sníh?
Jak stýská se ďáblovi, když vezmou mu peklo?
Jak stýská se andělům, když chybí jim hřích?

Jak stýská se všem kdo samotní zůstali?
Jak stýská se cestám bez cílů?
Jak stýská se milencům co lásku hledali?
Jak stýská se na nebi zbloudilým snům?

Kdo asi ví jak všem se jim stýská, když nemají to co
mívali dřív?
Kdopak jim vrátí tu trochu štístka, kdopak jim vrátí
radost a smích.
Autor DERALTE, 21.11.2008
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, fuu, Archotheria, maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí