Setřu slzy

Setřu slzy

Anotace: setři slzy a koukni do světla... někde tam bude...

Stírá si slzy rukávem
koukám se zmateně na ni
snad něco ztratila
snad někde za stínem
něco se blísklo na zemi
ona sedí tam sama

Stírá si slzy rukávem
vzpomínám, nejspíše znám ji
zoufalá skryla se za stromem
odvrací pohled od třpytu v kamení

Stírá si slzy rukávem
tu bolest citím s ní
snaží se koukat za světlem
to světlo i mne oslepí

Už nestírá slzy
už vím kdo ona je
už nikdy víc bolesti
už nehledám ji v zrcadle
Autor NG, 27.11.2008
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, střelkyně1, grohy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí