Píseň hlavně

Píseň hlavně

Anotace: Báseň ze sbírky Poezie LSD

Ústí hlavně tak krásně pěje,
hlaveň je cesta a kulka cíl,
obluda zubatá se už v koutě směje,
ví, že nebude čekat dýl.

Kapka potu razí si cestu níž,
kulka neodpouští strach,
není cesty zpět to už dlouho víš,
vzýval jsi smrt, zbude z tebe jen prach.

Prach co vítr vezme na milost
a pošle ho pryč...
daleko
Autor Little.mikee, 30.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Mannon, jedam, AyA Ones, střelkyně1, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemóhu jinak než dát ST!

30.11.2008 10:28:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí