Smutná neděle (Gloomy sunday)

Smutná neděle (Gloomy sunday)

Anotace: Pokusil jsem se napsat český text na tuto legendární píseň...

Jednoho smutného večera sám a sám,
čekal jsem, až mé srdce přstane bít.
Nyní už vím, že sám sebe nikdy nepoznám,
že, co nechci, nikdy nebudu moci chtít.
Zemřít - to jediné teď chci, když nemám už sil,
ta Smrt, na kterou teď čekám je můj cíl.

Smutná neděle

Konečně přišel ten den s koncem mým,
byla to neděle, neděle z nejsmutnějších.
V mých očích byl žal a ze slov zbyl pouhý dým.
Jen země a květiny rostou teď z kostí mých.
Dnešek tak hranou zní a šeptá: Vzpomínej...
Vždyť měl jsem tě rád, tak žij dál a klidně se směj.

Poslední neděle
Autor Žiťa, 01.12.2008
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí