Klíč

Klíč

Anotace: uhm...co to vlastně tvořím? komedie oprava tragikomedie, šílenost

Jenom dva kroky,
od brány stát,
potu potoky,
ze sebe dát.

Za cestu,
co pryč vede,
v ruce ruku,
s nadějí jde.

Převrácená chvíle!

Klíčem otevírá se,
nesmyslnost,
tak jak tato "báseň",
křečovitost.

Jsem sám sobě vlastní podlost,
upadám v nemilost,
proklatá je vlastnost,
osamělost.

Klíč najít,
východisko,
pryč jít,
nemám rád disko.

Počkat!
Tohle není,
o tančení.

To je fakt!

Ale přec se šílenému tanci podobá,
povaha má,
chvíli tak života plná,
pak dny umrlá, prázdná.

Otevřít ty dveře,
pryč utíkat,
ve velký míře,
sobě kat.

Sebrat klíč.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.12.2008
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, STIMPRE, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí