Deja vue

Deja vue

Anotace: Taky se Vám to stává............

Cílem lehké metastáze,
Deja vue utkvívá do fráze.
Patinou koloritu na obloze,
v císařském řezu na děloze.

Každá doba tratí své hrdiny,
co parafínem překrývají šediny.
V těch dlaních tesáno jest,
eraro humano est!
Autor barak 2, 04.12.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí