Proč mlčíte?

Proč mlčíte?

Anotace: Též původně text písně...

ěch pár let s vámi bylo jako sen
a já ho směla prožívat naplno každý den,
byli jste pro mě vším, já chtěla pro vás žít
a jenom s vámi šťastná být.
Však jednoho dne se náhle rozplynul
a jednou provždy pominul.
Už se asi nedozvím, co se to stalo,
co mi vás vzalo.

Proč mlčíte?
A mě tím mučíte
Proč mě obcházíte?
A zpatra shlížíte
Tak proč není vše jako dřív?
Stále slyším smích
jenž se snažíte skrýt

Stojím tu před vámi a vidím vám do očí,
ten pohled mě brzy umučí.
Mé místo teď patří jiné
a mé srdce křivdou hyne,
necháváte mě tu stát bezmocnou,
samotnou, sraženou na kolenou,
nikdo mi na pomoc nepříjde,
nikdo mi vstříc nevyjde.

Proč mlčíte?
A mě tím mučíte
Proč mě obcházíte?
A zpatra shlížíte
Tak proč není vše jako dřív?
Stále slyším smích
jenž se snažíte skrýt

Proč vám neustále vadí to,
co ostatní ani nevidí?
Já zůstanu kdo jsem
i když jste mě srazili na zem.
Autor Scarlett RedRum, 06.12.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí