Odnětí svobody

Odnětí svobody

Anotace: pozdě bycha honiti

Odnětí svobody

Verdikt soudce nezměníš
Pozdě plakat je
Prázdniny si proměníš
V žalářníkův svět…

Náprava tam začíná
Za zdí vysokou
Všichni jdou do kina
Ty kráčíš černou tmou

Obehnáno dráty
V tlustých zdech se utápíš
Teskno je ti ,propadáš
Do depresí….není zbytí

Po večerech přemýšlíš
Kde se stala chyba?
Co doma a ve světě
Zda jim nechybíš?

Na cele je šouplo
Lezou roztoče
Někdy je ti teplo
i krev zateče….

Domů těšíš se
Ten den nastane
Jednou dočkáš se
Hodíš kamenem….
Autor v.hercik, 06.12.2008
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, WAYWARD, Špáďa, takova, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...byl jsi tam?

16.12.2008 00:31:00 | WAYWARD

život není peříčko

07.12.2008 22:26:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí