Ultrafialové švestky

Ultrafialové švestky

Anotace: ...

ultrafialové švestky mě nijak neuchvátily
infračervené jahody mě nijak neuchvátily
zeleně fosforeskující hrozny mě nijak neuchvátily
becherovka Lemond není ni svět, ni citrón ni becherovka
v mixu mražené zeleniny vždy převládá nejlevnější mrkev
ještě voňavější sprej stejně nepřevoní hovno v hajzlu
ještě lahodnější jogurt je stejný, jen je ho míň
hodinky mají sice krásný design, ale nelze poznat čas
a co já?
jdu spát a čekat, co přinese další den...
dobrou noc milí!
Autor Muta cum liquida, 07.12.2008
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Cristinne, Bíša, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a pravdivé!

08.12.2008 16:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí