Nakonec zbude...

Nakonec zbude...

Anotace: starší a opět trochu morbidní... jak jinak :o)

Nakonec asi zbude jenom tma, ale ty nebudeš mít oči aby jsi ji viděl.
Samotou, temnotou popluje duše tvá, ale ty nebudeš mít rozum bys samoty se bál.

ta osamělost byť bude strašlivá, nebudeš mít tělo bys zármutkem ho oděl.
A už nebudeš mít ani srdce a koho bys jím miloval?

Ale ať je smrt nutnost, nebo snad jen toje zdání.
Bolest to nebude smrt, bolest bude umírání.
Autor Trawnikar, 10.12.2008
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Dev_LATea_princess, Adie.80, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

budu se těšit :o)

10.12.2008 18:40:00 | Trawnikar

...zítra,nebo kdy vložím svou,obsahově příbuznou,je v pořadí

10.12.2008 18:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí