Ztratil jsem..

Ztratil jsem..

Anotace: .. soudnost

Ztratil jsem soudnost, teď opravdu
přeživ po drtivém dopadu
hledat ji nemám proč, není kde
de me retirer j´ai décidé

naformátovat mě neumí
vyrvat z podprůměru bez újmy
posadit na židli - řekni ´sýr´
neumím sedět, jsem netopýr

zavěsím se hlavou dolů v tmě
nezájem - jak to vypadá z vně
uši mám velké jak lopouchy
neskrývám těla šeď pod rouchy

ať se vám líbím, anebo ne
tyhle pózy jsou mi podobné
nikdo mě nespatří, ani Ty
look at the greatest´s fool vanity!
Autor Petbab, 14.12.2008
Přečteno 390x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, sophia92, Holis, NikitaNikaT., hanele m., labuť, janewe, Simísek, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"posadit na židli - řekni ´sýr´
neumím sedět, jsem netopýr"

tak to je nejlepsi :-)

14.12.2008 22:24:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí