Spadnout a znovu vstát??

Spadnout a znovu vstát??

Anotace: je těžké dotknout se dna a znovu se odrazit.....

Všude křik a hrozné trápení
ten stres mě děsí, moje srdce je na kusi zlámaný.
co se semnou vlastně stalo?Kde je ta dívka plná štěstí a radosti?
všechno tohle vystřídal strach uzkost a plno starostí

I když chci se znovu odrazit a bojovat
Nevím jestli na to mám dost sil-štěstí někde v dole dolovat
Oči rozšíří se mi děsem ,když uvědomím si ten fakt
že to možná nezvládnu je to prostě muj zkrat

Co když už nikdy nepocítím pocit opravdového štěstí?
tahle představa rozhodně nic dobrého nevěstí
Chci znovu z plných plic se smát
jen ta představa bolí jako nemilosrdný a zdrcující pád

Chytá mě panika,jen musím zustat v klidu a znovu se nadechnout
Do svého svědomí znovu trochu pohlédnout
Možná kdybych byla jiná,trošku víc zlá
možná bych to měla jednoduší a na mě by na konci mé cesty čekala výhra

Jenomže o tom si mohu nechat jenom zdát!

Znovu si pokaždé nabiju znovu nos,znovu zažiji ten ošklivý pád!
Autor Snilek.holka, 20.12.2008
Přečteno 513x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak přesně tohle právě prožívám,takže tě uplně chápu a vím,jak se cítíš.Hlavně neztrácej naději!!!

20.12.2008 23:33:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí