Poselství

Poselství

Anotace: bez komentáře

Duše má umírá ,životem bodnutá od vřetena,
klesá k zemi ,lístek okvětní ,
jenž láskou k tobě ,bijí zvony na nebi.
Slzy z očí tečou ,chladí jak mrazivé vločky na tváři,
chlad nastává ,tělo tuhne a krev pomalu stéká ,
malá to tekoucí řeka.

S posledním dechem jen tobě patří má slova,
která k tobě plachtí dnem i nocí…
co bych dal za to ,aby naší lásce bylo pomoci .
k tobě letí tato slova poselství ,k tobě ,
leč i se zvony bijící nese sova.

Miluji tě !!! Miluji tě !! Miluji tě ! Miluji tě...
Autor Marisek, 21.12.2008
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako v tej písničce "Miluji Tě, miluji Tě, miluji Tě...."

Snad dondeš ke správnému cíli a láska se znovu probudí... Chjo, je to někdy tak mocka těžké.

07.01.2009 07:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí