Neučesaná (zbytečná.)

Neučesaná (zbytečná.)

Anotace: ...potřebuju si porovnat slova,trošku se deklarovat...nemám rád Mnichovy...

už bych se taky jednou mohl zastavit
vydechnout z plic tisíckrát recyklovaný dech
dovolit krvi aby nebyla jen poutem
srdci aby nebylo nositelem citů

//vzpomínám na doby kdy jsem si neuměl vážit samoty
vzpomínám na doby kdy jsem byl pocitem mladý
vzpomínám na doby kdy jsem věděl co se stane//

házet zrovna teď ručník do ringu
ač moje pěsti zrovna jsou ve tmě
se příčí tomu ve mně kdo se umí bít
chudák, kolem je jen a jen dítě
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: somewhere, STIMPRE, hanele m., slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí