Vrať se!

Vrať se!

Anotace: ..teď je to období, kdy nejvíce vzpomínáme...

Ode dne,
Cos opustil nás,
Po zádech
Přebíhá mi mráz.

Celý svět se zbortil,
Hrozby, hádky,
Bráško,vrať se,
Chci tě zpátky!

Už nesnesu
Tu zlobu
Vlastní rodiny
Už počítám
Jen hodiny..

Hledám v sobě
Odhodlání,
Jak v blízké době,
Vzdát se
Toho kritizování.

Zamknout ,
Zahodit klíč…
Autor Štířice, 23.12.2008
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí