Nastal vánoční čas

Nastal vánoční čas

Anotace: to je když se člověk dívá na nesprávný film.....

Pro výběr nádherný,
stihl jsi má slova.
V záchvěvu pápěří,
není to pro povyk,
který náhle neskoná.
Ucítíš záchvěvy,
když andělé si hrají.
Poznáš i tajemnství,
s hlubokým zármutkem které neznají.
Není tu na obdiv,
větvička zelená.
Bez štěstí na zemi,
bez obav korunka,
nádechem měděná.
Neznám prožité svátky,
bez úcty a závratí,
avšak má myšlenka na radost,
se vytratí.
Chybí mi minulost tak jako budoucnot.
Nežít bez snahy,
hloupá to cnost.
Nalézt chci lásku svou,
letící k Tobě.
Nalézt chci žal svůj,
zamčen v bílém domě.
Nesnáším vánoce,
pouhá melancholie hvězd.
Ani v mém náručí,
lilie nedokáží kvést.
Úzkost a zloba přichází k nám.
Naděje a láska klopýtá k Vám.
Nalézt chci to co nikdy nenaleznu.
Mé pouhé myšlenky svezly se ke dnu.
Přeji si zázrak, s dlouhými zuby.
Přeji si lásku, s chladnými rty.
Přeji si obětí, couvající zpátky.
Přeji si člověka, volajícího z dálky.
Má pohádka bláhová mění se v horor.
Můj horor děsivý se stal pouhou pohádkou...
Autor Without Love, 25.12.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký...
Přeji si lásku, s chladnými rty. - mi připomnělo Edwarda ze Stmívání =D

02.01.2009 19:29:00 | Jeninas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí