Praha

Praha

Anotace: Myšlenky plné smutku....

Hledím na noční Prahu, matku všech měst,
která je ta má, cesta všech cest,

Kudy mám jít, kudy se dát,
měl mě tady někdo rád?

Však již je pozdě, na slzy kanoucí,
poslouchám hudbu, ze srdce linoucí,

Proč lásce mé navždy je ámen,
proč lidská srdce mění se v kámen?

Děsí mě to, jímá mě strach,
že srdce mé změní se v prach.
Autor kokkki, 25.12.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika, Filková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí