Tma

Tma

Anotace: prožitek

Tma

Sedím v koutku a tiše volám o pomoc,
pomoc krásných víl, se kterými vytančím ven.
Ven z domu hrůzy, kde krev v žilách tuhne.
Přijde, on zase dneska přijde,
se svýma velkýma spocenýma rukama,
sápat se bude na moje mladičké tělo.
Jeho dech v mých uších zní,
jak hronský vodopád, který ubije Tě svou silou.
Slyším, kroky, ne! Třesu se, chci spát, spát...
Maminko, kde jsi???
Ticho, ruka na mě šáhla, já necítím nic.
Víly pro mě přišly...tančím s nimi...upadám...
Autor meggen, 23.09.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jenom člověk, co tohle zažil, dokáže něco takového napsat...

15.11.2005 20:08:00 | michala

Jestli jsi tohle prožívala... Brrr.

05.10.2005 11:17:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí