Bez názvu...

Bez názvu...

Anotace: ... nostalgie

Podivná slova
vepsaná do schránky na duši
ruší můj vnitřní klid,
nitro snad ani netuší,
jestli umřít či žít.

Hladový pohled do očí,
které jsou ledové a prázdné,
bolí stejně jako jako mé rozervané srdce,
které tě stále tak strašlivě miluje,
a neví, jestli je to dobro či zlo.

Skloněná hlava v oblacích
a tisíc malých přání a vzpomínek,
kdesi uvnitř mě.
Mlčím a trpím, šlapeš mi po duši!
Miluji a nenávidím, copak mě neslyšíš?

Duše má zlomená složená do krabičky od sirek,
otupělá tmou a samotou – už nic necítí.
Chvějící se dlaň hladí tě po tváři,
jako by ji neznala,
jako by v ní něco hledala
/možná jeden jediný pohled naděje/.
A pak najednou jako by naposled vydechla,
prsty se vzdálily, jako by se ohněm spálily,
a pocítily žal.

Emoce bez zábran a jedna jediná vize,
s tebou začala má vnitřní krize bez souboje.
Není vítěz, není poražený.
Ale jen proto, že si chci užít jednu niternou chvilkou
s pohledem dovnitř tebe,
nebudu prosit za odpuštění!
Autor Megs, 30.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, Vlk v rouše, blue, ringil-suky, contionor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná se ti bude líbit...

http://www.youtube.com/watch?v=1wQVuALdpJw

21.02.2009 15:38:00 | blue

i láska zná bolest myslím, že je to povedené dílko

30.12.2008 16:46:00 | contionor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí