Když tě blízká osoba zarmoutí

Když tě blízká osoba zarmoutí

Anotace: Zklamání..

Když tě blízká osoba zarmoutí,
a když je to člověk blízký ti nejvíce,
celý svět se ti zhroutí,
a ty ho nechceš vidět už nikdy více.

Ta osoba velmi blízká ti byla,
teď však pro tebe není nic,
i když na smrt věrná ti byla,
teď ti z ní je nanic.

Velmi špatného činu se dopustila,
takového, co nejde vzít zpět,
prosí tě, abys jí odpustila,
ale co když se to stane opět?

Nikdy není pozdě na odpuštění,
vždyť odpouštění je lidské,
když ale to špatné dění,
je příliš nelidské,
nestojí to za to!
Autor Ivet.K, 02.01.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutek je cítit z tvé básně... rozumím ti, a věř, čas všechno spraví, a třeba i odpustíš...

02.01.2009 02:23:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí