Kalašnikov

Kalašnikov

Anotace: ....

Zrezlým kalašnikovem
oznámí světu všude kolem,
že už dávno není dítě,
však vy blázni uvidíte.

V pestrých oděvech z vlny
oznámí světu, že je jiný,
že už je dávno mužem,
s pistolí svou a nožem.

A z obrazovek zírá
v jeho hrudi rudá díra,
a my jsme hrdi na to,
že pravda zvítězila.
Autor voedor, 02.01.2009
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krutá absurdita.

04.01.2009 11:16:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí