Prázdné srdce

Prázdné srdce

Anotace: ...

Jak stěhovavý pták odletět ke hvězdám
A snít…
O Tvých snech,
Chci s Tebou být
A utrpení vzdávám hold
Jak smutný básník
Na kraji útesu
Víc bolesti už nesnesu –

Oči se mi klíží,
Krok zpátky už neudělám,
výjimečně půjdu dál,
kdo by se útesu bál –
zmrzačená nenávistí
sama k sobě –
žít jen napůl…
otáčet se budu v hrobě –
až ptáci budou zpívat
a já uslyším Tvůj dech jen,
budu ho vnímat jako sen,
když Tvé slzy můj žal skropí
a v duši zbydou prázdné stopy….

Usínám, sama cítím –
Jak bolest Tvá mi otevírá oči
A srdce mé ze skály skočí.
Autor Ammazonic, 02.01.2009
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Seanko, zlomený a nanicovatý -__-, Bíša, blue, enigman, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně hezká

04.01.2009 16:06:00 | zlomený a nanicovatý -__-

+ za evokující pocity

02.01.2009 12:15:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí