Lámavý smích v děšti

Lámavý smích v děšti

Anotace: ...

dám si motýla za ucho
polehtám ho pírkem
ochutnám ho na jazyku

pletené, rozpletené obrázky
pleť jak lehký vánek
průsvitná temnota

co je to chtít se rozplynout
jednotvárně prozkoumávat okolí

co tě srazí na kolena víc

než skutečnost
za svobodu se trpce platí

jednotvárné nahrazování minulosti
opakované ponížení
chtěné
žádostivé

..kam tvé podpadky dotančí
noční dámo
z očí žalu
zajetých krys

hudbou padající kabaret snů
prázdný hluk
řičících zvířat

chutnou tě za ruse
zasměj se žádostivá
chutnou tě za srdce
roztrhnou ti duši

zasměj se
ztrácíš ji
padáš
Autor DIDADA, 02.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurelius, Fiserka, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí