Čtyřměsíční

Čtyřměsíční

Anotace: To není moc, ani málo času. Na truchlení to ještě nestačilo.

Ticho… Do všech koutů vlezlo…
Děvče… Na kolena už kleslo…


Slzy… Svou Amazonku tvoří…
Sny… Jež realita boří…


Události… Bránit jim se nedalo…
Lidé... Žijí a jim se nic nestalo...


Smutek… Jež srdci ještě vládne… 
Strach… A čekání až padne.


Autor genca, 02.01.2009
Přečteno 254x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevim, co se za tim skryva, za temi slovy, ale dycha z toho na mne smutek

03.01.2009 10:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí