Loučení

Loučení

Anotace: Další nerýmované Loučení...

Jsi bezpečně uložen v mém srdci a mou mysl provází souznění,
V tu chvíli celý svět vypadá jak jarní procitnutí ze zimy,
A Hraje hudba, kterou slyšíme jen my dva.
Tak zapomeň na naše citové loučení,
Když ucítíme svou blízkost v dárku z jeřabiny,
Tak všechny zavržené tužby ožijí, než nás pohltí tma.

Koloběh života utíká tryskem,
Sny a naděje musí být zavrhnuty.
Tak mi nabízíš své zapomnění a sbohem,
Na nejhlubší dno mé touhy byly zapomenuty.
Vždy tu bylo poznání,
Že vše, co mi nabídneš,
Bude loučení…

Toužebné očekávání že konec bude náš,
To samo se zdá neuvěřitelné.
Mysl má mi nedá spát, jak svět svůj jinde máš,
Kdysi blízko, a nyní tak daleko, zdá se už tak běžné.

Jak vydržím ty prázdně zákeřné dny?
Co když tvá blízkost se ztratí nakonec?
Má mysl se stále upíná na ty nesplněné sny,
Ze šťastného konce se ukázal lakomec.
Doufat v něj bylo bláznovství,
Nechme odejít bláhové snění po poznání.
Že jsme spolu spojeni,
Když čeká nás jen loučení.
Loučení.
Autor domali, 03.01.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí