Vytyčím..

Vytyčím..

Anotace: .. nautický triangl

Vytyčím nautický triangl
k dráze, mým cílem je Gemma
mám tam svůj 'lájf' tingl-tangl
jenž chybu opravdu nemá

na téhle hvězdě exploze
nebejvaj rarity žádný
pro salvy smíchu jsa zrozen
nemám show pozemsky fádní

teď z Corony Borealis
spektákl začíná právě
zvedněte zrak - je to grátis
pohleďte k nebi: '-less' pravej!

kabaret z hvězd svět neviděl
dosud a pak víc už nikdy
k smíchu je anděl bez křídel
prý je tam jen on sám vidí

řekněte, tenhleten topless
předvádí mistrovsky skvěle..
aneb dohraje ten nonsens
ve zdech.. (na cvokárně v cele)
Autor Petbab, 05.01.2009
Přečteno 389x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, stmivani.na.lepsi.casy, Triffid Kolbe, petit angelet, NikitaNikaT., el viento, LucQa, Agniezka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak vytratila se mi slova, dílko přečetla jsem znova... je to skvost.

06.01.2009 13:38:00 | JaniHani

Přímo umělecké ...

05.01.2009 13:02:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí