Starý začátek s novým koncem

Starý začátek s novým koncem

Anotace: ..jejda...

Našla jsem způsob filtrace nálady,
Po tak dlouhé době.
Zařadit do sekce záhady?
Tak dokázala pomoct sobě!

A kdo vydal jí je na milost?
Byl on – uměl do žil krev vlévat.
Když měli si toho říct až moc.
To by se ale ona, nesměla zamilovat.

…a problém byl na světě…
Autor Fog, 05.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: rry-cussete, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí