Nehoda...

Nehoda...

Anotace: ...

Přišla dnes a zítra,
její jiskra v oku,
slza se jí mihla.
- v nenávratném šoku -

skřípění motorových křídel,
* do nebe *
čekají až tam přijdeš.
* čekají na tebe *

setina okamžiku, životem hýbe.
V jediném rychlém mžiku.
...je všechno jiné...

jediné co mu zbylo jsou proudy slz.
Slaných, plných bolesti.
Proděravěla ho skrz.
z toho jak přišel o štěstí...

...a to jí připomínal ať jede opatrně!!...

Autor Fog, 06.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, subrtka, Lilly Lightová, vinci, rry-cussete, Lissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, smutné, ale pěkné. Tip

02.02.2009 14:48:00 | Lilly Lightová

pěkně zpracované...ae smutné...

06.01.2009 18:11:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí