Svatební šaty

Svatební šaty

Anotace: +++ sen +++

Závoj z mlhy utkaný
korzet měsíčním světlem protkaný
tak jako cele šaty svatební
Bělostné roucho pro pannu nevinnou
zlatavé vlasy na rameni spočinou
srdce všech mužů náhle procitnou.

Nešťastná utíká dívka
ze srdce trčí ji dýka
kdys šaty v barvě mlíka
teď zbarvují se do ruda
padá k zemi děvucha nebohá
snad jen smrt by ji teď pomohla.

Nikdo přesně neví
proč mladá dívka leží v krvi
kdo jí zasadil tupé ostří?
Teď už stěží odpoví na otázky!
Autor Certain Expiry, 06.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Fiserka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nešťastná... to mi připomíná, že se mocka těším, až já si budu vybírat svoje svatební šaty...

06.01.2009 14:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí