Noční stíny...

Noční stíny...

Anotace: ...

V koutě se ukrývá,
to co tě děsí.
Do Tvé postele se dobývá,
straší a běsí.
Malé děťátko s hrůzou kouká,
strašlivá sova za oknem houká.

Koukni se na stěnu,
vítá Tě s úsměvem,
Noční stín.
Postaven na hranu,
fantazie a reality,
Noční stín.

Uloupil statečnost Tvého srdce.
Uloupili společně klid Tvé ruce.

Noční stíny,
plíží se večerem.
Noční stíny,
koho dnes sežerem?
Autor Without Love, 07.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí